Diferència entre revisions de la pàgina «Pilot»

De The Things Network Catalunya Wiki
Jump to navigation Jump to search
m (Nuria ha mogut Pilot a Pilots)
m (Nuria ha mogut Pilots a Pilot sobre una redirecció)
(Cap diferència)

Revisió del 21:33, 23 gen 2018

Des de The Things Network Catalunya estem promovem la realització de diferents iniciatives:

Programa Pilot de Xarxa Oberta d'Internet de les coses El programa de Xarxa Oberta de l’Internet de les Coses neix amb la voluntat de difondre i promoure la reflexió sobre les possibilitats que una xarxa telemàtica oberta i neutral pot tenir en entitats i empreses, però també en la ciutadania, a l’hora d’escalar nous o millors serveis per a la comunitat.

Per fer-ho, el programa fusiona la instal·lació de 15 antenes, gateways, a la ciutat durant els 10 mesos de duració del programa (febrer-novembre 2018) i la realització de diferents tallers dirigits a entitats amb l’objectiu de formar-les tècnicament o reflexionar, mitjançant els tallers d’empoderament ciutadà, sobre els possibles usos i conseqüències que aquest tipus de tecnologia pot tindre en el nostre dia a dia. A més, es realitzaran 2 hackatons amb casos d’usos particulars.

La intenció d'aquest programa pilot és aprofundir en els avantatges que suposa la implantació i consolidació d’una xarxa oberta i neutral al servei de la ciutadania, en la mesura que aquesta tecnologia pot transformar o generar accions amb impactes reals en les necessitats del territori.