Bossa de formadores

De The Things Network Catalunya Wiki
La revisió el 17:43, 11 abr 2018 per Monica (discussió | contribucions)
(dif) ← Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova → (dif)
Jump to navigation Jump to search

Tu també pots ser formador/a TTNcat!

Posem en marxa una bossa de formadors/es, persones que per la vostra experiència, habilitats i/o competències podeu col·laborar en el programa i conduir els tallers presencialment. Aquesta és una de les línies d’acció de la comunitat TTNcat que vol apoderar a les persones en l’ús de la Xarxa d’Internet de les coses.

Ser formador/a implica comprometre't a assistir a un o més tallers i aprendre amb la persona que lidera la formació per poder-te convertir en formador/a titular.

Les persones formadors/es tenen un paper molt rellevant en el context del programa perquè s'encarreguen de dinamitzar els tallers per a la comunitat i faciliten la transferència de coneixements entre participants.

INSCRIPCIÓ A LA BOSSA

Les tasques de les persones formadors/es són:

· Crear les condicions favorables perquè cada participant pugui adquirir els coneixements i experiències necessàries per al desenvolupament d’un esperit crític i capacitat impulsora en torn el món de les tecnologies lliures i la Internet de les coses.

· Adequar els continguts dels tallers, segons la temàtica prevista, per a les persones assistents.

· Afavorir el bon ambient entre les persones participants: promoure l’intercanvi d’opinions a partir d’estratègies de cooperació i col·laboració.

· Facilitar que es vinculin els continguts als interessos, necessitats i expectatives de les entitats participants o ciutadans.

Si en vols saber més i participar vine a les trobades de TTNcat i forma part de la comunitat!